Cases: Tidligere udførte opgaver hos kunder

Her kan du få dybere indsigt i nogle udvalgte referencer og nogle af de opgaver, vi løser hos vores kunder.

Facaderens hos Lundbeck Valby

Mamoba har haft glæden af at udføre facaderens hos Lundbeck i Valby. Medicinalfirmaet besluttede sig for at få renset bygningsfacaden i 2019, hvor vi blev kontaktet med et ønske om professionel facadeafrensning af deres administrationsbygning på Ottiliavej 9.  Grundet snavs og grums havde bygningen et trist udseende, hvilket er uundgåeligt, da vind og vejr sætter tydelige spor på facaden med tiden.

Betonfacaden på bygningen blev rengjort med højtryksspuling, hvor vi med en lift kunne rengøre hele bygningsfacaden uden besvær. Vores professionelle udstyr giver os mulighed for at rengøre betonfacer og andre facadetyper på den mest effektive og resultatskabende måde med op til 600 bar. Resultatet af vores arbejde kunne ses med det samme. Det glæder os at Lundbeck er tilfredse med resultatet.

Facaderensen hos Lundbeck blev afsluttet med en omfattende imprægnering, som sikrer at fremtidig skidt og snavs ikke sætter sig på overfladen. Opgavens omfang målte omtrent 3000 kvm, men det var ingen udfordring for os, da vi gennem 20 år har tilegnet os den rette viden og erfaring. Med det bedste udstyr der findes på markedet, kan vi snildt løse enhver facaderensopgave.

Formålet med rensning af facaden var ikke alene, at det skulle være attraktivt, men i den grad også værdiskabende. Med dybdegående facaderens formår Lundbeck at forlænge facadens levetid med den mest skånsomme metode, der ikke belaster miljøet.

Hvis du som Lundbeck ønsker at give nyt liv til jeres facade, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel facaderens. Undgå at sende et negativt signal overfor dine kunder og potentielle samarbejdspartnere ved at holde bygningen ren med facaderens.

Klik her for at læse mere om facaderens, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

 • Kunde: Lundbeck

 • Ydelse: Facaderens

 • År: 2019

 • Lokation: Valby

 • Type: Administrationsbygning

Tankrensning hos Q8 i Århus

Q8 i Århus kontaktede Mamoba med henblik på rensning af deres tanke. Det er glædeligt for os, at Q8 anvender flere af vores services. I december 2020 havde Q8 i Århus besluttet sig for, at tiden var inde til en omfattende rengøring af tankene. Ved hjælp fra professionelt udstyr kunne Mamoba med UHP-Waterjetting udføre effektiv tankrensning. Hedtvandsanlægget gør det muligt for os at rense i dybden, så man kan se øjeblikkelige resultater.

Efter udførelsen af tankrensningen blev tankene overfladebehandlet med et specialprodukt, der sørger for at beskytte overfladen. En coating behandling bestående af alcydmaling blev ligeledes udført, så tankene kunne beskyttes mod vind og vejr.

Man kan ikke komme udenom de spor, som vind og vejr forårsager over tid. Skidt og snavs sætter sig på overflader og facader, hvor der efterlades et mørkt lag af grums. Med vores moderne og effektive specialudstyr udførte vi tankrens, som er skånsomt for miljøet. Det mørke lag af grums, alger, rust og andet snavs er fortid hos Q8.

Med UHP-waterjetting sikrede vi en jævn og ensartet rengøring af facaden på tankene. Det giver en flot og ren overflade, der gør det mere attraktivt. Rensning af tankene foregik på den mest skånsomme måde for miljøet, og det forlænger levetiden.

Hvis du som Q8 ønsker at give nyt liv til jeres tanke og siloer, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel tankrensning.

Klik her for at læse mere om vores tankrensning, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

 • Kunde: Q8

 • Ydelse: Tankrensning

 • År: 2020

 • Lokation: Århus

 • Type: Tanke

Betondemolition hos DK Beton

Beton er vanskeligt at nedbryde, men med det rette specialudstyr er det muligt. Vores ekspertise inden for nedbrydning og skæring i beton gør, at vi har et tæt samarbejde med flere af vores kunder. Mamoba har af flere omgange udført professionel betondemolition for DK Beton – Senest februar 2022 i København.

DK Beton kontaktede os med henblik på nedbrydning af beton i deres betonkanoner – også kendt som betonlastbiler. Vi anvendte vores specialudstyr, som nemt og enkelt kan nedbryde og skære igennem beton, der er yders stærkt, holdbart og hårdt. Mamoba kunne på en effektiv og miljøvenlig metode fjerne betonelementerne i betonkanonerne.

Hvis du som DK Beton ønsker at skære i eller nedbryde betonelementer, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel betondemolition.

Klik her for at læse mere om betondemolition og vandskæring, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

 • Kunde: DK Beton

 • Ydelse: Betondemolition

 • År: 2022

 • Lokation: København

 • Type: Betonkanoner

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

  ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.