Case

Tankrensning hos Q8 i Århus

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Mamoba ApS

marts 24, 2024
Tankrensning hos Q8 i Århus
Kundelogo

Fakta

Ydelse: Tankrensning
År: 2020
Lokation: Århus
Type: Tanke

Projektet

Q8 i Århus kontaktede Mamoba med henblik på rensning af deres tanke. Det er glædeligt for os, at Q8 anvender flere af vores services. I december 2020 havde Q8 i Århus besluttet sig for, at tiden var inde til en omfattende rengøring af tankene. Ved hjælp fra professionelt udstyr kunne Mamoba med UHP-Waterjetting udføre effektiv tankrensning. Hedtvandsanlægget gør det muligt for os at rense i dybden, så man kan se øjeblikkelige resultater.

Man kan ikke komme udenom de spor, som vind og vejr forårsager over tid. Skidt og snavs sætter sig på overflader og facader, hvor der efterlades et mørkt lag af grums. Med vores moderne og effektive specialudstyr udførte vi tankrens, som er skånsomt for miljøet. Det mørke lag af grums, alger, rust og andet snavs er fortid hos Q8.

Med UHP-waterjetting sikrede vi en jævn og ensartet rengøring af facaden på tankene. Det giver en flot og ren overflade, der gør det mere attraktivt. Rensning af tankene foregik på den mest skånsomme måde for miljøet, og det forlænger levetiden.

Hvis du som Q8 ønsker at give nyt liv til jeres tanke og siloer, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel tankrensning.

Klik her for at læse mere om vores tankrensning, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

Kontakt Mamoba

Har du en opgave til os?

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at se på din opgave og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede cases

Du kunne også være interesseret i..

Ingen resultater..