Facaderens: Få bygningens glød tilbage

Vind og vejr sætter med tiden sine tydelige spor på erhvervs- og industribygningers facader. En facaderens kan få den til at fremstå som ny igen og dermed forbedre førstehåndsindtrykket for de besøgende. Små som store opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende! Book en gratis opmåling og få et skræddersyet tilbud.

Eksperter i facaderens til erhverv og industri

Det er uundgåeligt, at vind og vejr med tiden sætter sine tydelige spor på bygninger, lagerhaller, siloer, tanke og andre udendørs facader. Det får dem til at se gamle, grimme og misvedligeholdte ud.

Hvis man som virksomhed har en facader, der ikke er blevet renset i lang tid, giver det et negativt indtryk og et dårligt signal til kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg.

Forestil dig, at der kommer en vigtig potentiel samarbejdspartner på besøg til et møde, hvor I skal finde ud af, om I er det rette match for hinanden.

Her kan det være udslagsgivende i negativ forstand og give dårligt helhedsindtrykket af jer som virksomhed, hvis jeres facader ser medtagede og misvedligeholdte ud. Hvis alt andet spiller, så er det detaljerne, der bliver vigtige, så hvorfor ikke få det sidste med?

5 fordele ved facaderens

  1. Renser grundigt og dybdegående
  2. Renser hurtigt og effektfuldt
  3. Forlænger levetiden på facaden
  4. Gør en bygning flottere at se på og mere præsentabel
  5. Gør at man sparer penge på sigt, da facaden holder bedre

Grundig rensning af facader

Med en god og grundig facaderens, kan en bygning atter komme til at fremstå så flot og pæn, som var den ny, og de pæne nyrensede facader vil virkelig springe i øjnene hos gæster og besøgende.

Ud over at bygningen som helhed vil se mere velholdt og præsentabel ud, vil udførelse af facaderens også medvirke til at forlænge levetiden på facaden markant. Dette skyldes, at mos, skimmelsvamp og alger løsnes og skylles væk under en facadeafrensning. Fjernes skidtet ikke i tide, kan fugt trænge ind i facadens materiale og med tiden bevirke, at den stille og roligt nedbrydes indefra.

Der er dermed flere gode grunde til at få foretaget en facaderengøring og til ikke at vente med rensningen, før facaden er blevet ekstremt beskidt og medtaget, da det som nævnt vil have en negativ indvirkning på facadens levetid.

CASE: Facaderens hos Lundbeck Valby

Medicinalfirmaet Lundbeck i Valby fik renset bygningsfacaden i 2019 med tydelige resultater. Hele facaden blev rengjort med højtruksspuling fra en lift. Målet var ikke blot den visuelle værdi, men også at forlænge facadens levetid vha. en skånsom og miljøvenlig metode.

Få hjælp til facadeafrensning

Vi udfører facaderens ved brug af spuling med vand under højt tryk. Denne metode er særdeles effektiv til at fjerne alle former for snavs, skidt, alger, mos, rust, malingrester, og hvad der ellers måtte have sat sig fast i en facade i tidens løb.

Når man renser facader med højtryksspuling, er det vigtigt, at man ved præcist, hvilken type materiale facaden er lavet i, samt hvordan denne type materiales særlige konsistens, tekstur og karakter er.

Trykket på vandet skal nemlig tilpasses det pågældende materiale, da man ellers kan komme til at beskadige materialet og dermed opnå et helt andet udfald end det, der var hensigten med facaderengøringen.

Hos Mamoba har vi erfaring med rensning af alle typer af facadematerialer, og vi véd lige præcis, hvordan de hver især skal behandles og med hvilket vandtryk. Derfor anbefales det aldrig, at man selv kaster sig ud i en facadeafrensning, men at man derimod lader professionelle fagfolk om det.

Mamoba industrirengøring anvender professionelt udstyr til facaderengøring af ejendomme.

Mange års erfaring

Mamoba har mange års erfaring og er specialiseret inden for de forskellige områder af industrirengøring af facader og facaderens til erhverv fx lager og bygninger og ejendomme. Vi giver dig altid den bedste rådgivning og vejledning om, hvilken facaderens, der vil være mest optimal for den type facade, du vil have renset. Vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser.

Vi går altid til en opgave med iver og ildhu og med det formål og den hensigt at give dig det bedste resultat, som matcher dine forventninger.

Kontakt Mamoba for facaderens til erhverv: +45 70272720

Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor facaderens i hele Danmark, og du er sikret kvalitetsrengøring af ejendoms- og bygningsfacader når Mamoba udfører facadeafrensning.

FAQ

Hvad er facaderens?

En facaderensning foregår ved at der bruges højtryksspuling med vand til at rengøre facaden i dybden.

Hvad er fordelene ved facaderens for erhverv?

Fordelene ved facaderens er at det er en hurtig og dybdegående rensning, som gør den pænere at se på, og som forlænger levetiden på facaden, hvilket gør at man på sigt sparer penge på vedligehold. Da der udelukkende bruges vand er der også den fordel at det er en miljøvenlig løsning.

Udfyld formularen og få en gratis opmåling af din facade!

    ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.