Eksperter i højtryksspuling & højtryksrens til erhverv

Det danske vejr sætter tydelige spor – især på udendørs overflader. Det kan rengøring med højtryksspuling effektivt ændre på – uanset overflade. Mamoba har markedets bedste priser og er kort fortalt de bedste. Vi har landsdækkende service!

Mamoba tilbyder professionel og effektiv rengøring med højtryksspuling. Højtryksspuling er det oplagte valg, når facaderne skal renses og grågrums skal fjernes. Har du og din virksomhed behov for en tilbundsgående og omhyggelig rengøring af overflader med højtryksspuling inden for industri og erhverv, så står Mamoba klar til at rykke ud til opgaver i hele landet.

Vores team består af professionelle og garvede specialister med mange års brancheerfaring, hvilket betyder, at de uanset opgavens omfang og karakter véd, hvordan den skal gribes an på den bedste og mest optimale måde.

Hvad er højtryksspuling?

Ved højtryksspuling – også kaldet højtryksrens – gøres der brug af vand under tryk til at rengøre med. Dette gør det til én af de mest effektive, dybtgående og samtidig mest skånsomme metoder til rensning og rengøring af en bred vifte af forskellige materialer såsom stål, beton og aluminium.

Vand er et fortrinligt rengøringsmiddel, fordi det i højere grad end så mange andre væsker formår at opløse diverse stoffer såsom snavs, skidt og alger. Det høje tryk på vandet, der bruges ved højtryksspuling, gør, at bindingen mellem skidt og overflade rent mekanisk nedbrydes særdeles hurtigt, hvilket dermed gør det muligt for den konstante hårde vandstrøm at rense skidtet væk, indtil der ikke er mere tilbage. 

Hvor højt tryk, der skal være på vandet under rengøring med højtryksspuling, tilpasses ud fra den specifikke rengøringsopgave, samt hvilket materiale overfladen og teksturen, er fremstillet i. Det vil sige, at der er forskel på om det eksempelvis er beton eller stål, der skal rengøres, og hvor medtaget overfladen er, og hvad det er, der skal renses af – om det er alger, rust, maling eller noget helt andet.

Højtryksspuling med vandtryk der svarer til 30 km’s havdybde

Vandtryk måles i enheden Bar, hvor 1 Bar svarer til det vandtryk, der er 10 meter under havets overflade. Den højtryksspuling, vi anvender hos Mamoba, kan indstilles til at have et vandtryk på op til 3000 Bar, hvilket svarer til vandtrykket på 30 km’s havdybde.

Til sammenligning er vandtrykket i almindelige boliger på omkring 4-5 bar. Dette giver en fornemmelse af, hvor stort et tryk der rent faktisk er på vandet under højtryksrens, og dermed giver det en god forståelse af, hvorfor det er så effektiv en metode til at fjerne belægninger og rengøre enhver given overflade.

Vigtigt at kende forskel på overflader

Højtryksspuling kan bruges til rengøring af overflader på de fleste materialer. Der er dog visse materialer og omstændigheder, hvor man skal være påpasselig og vide, hvad man har med at gøre, og hvordan man griber det an på den korrekte måde.

Træfacader

Hvis man har en træfacade, skal man være yderst påpasselig med at anvende højtryksrens til formålet. Dette skyldes, at vandtrykket kan ødelægge det yderste trælag ved at flænse det op, og dermed vil man stå med en ujævn og grim overflade. Desuden er det meget stor risiko for, at vandet vil trænge ind mellem træbrædderne og forårsage fugtskader, som kan være meget problematiske og omkostningsrige at slippe af med igen.

Murstensfacader

Anvendelse af højtryksrens på murstensfacader vil i mange tilfælde være problematisk. Dette skyldes flere omstændigheder. For det første er mursten lavet af brændt ler for at skabe en hård og glat skal på stenen. Dette har til formål at beskytte stenen mod vind og vejr og til generelt at gøre den mere modstandsdygtig.

Den beskyttende skal risikerer at blive beskadiget under en højtryksspuling, hvilket vil betyde, at murstensfacaden bliver modtagelig for fugt, og at skidt kan trænge ind i stenen. Og trænger der fugt ind i en mursten, kan det overføres til isoleringen i hulrummet, som der kan gå skimmelsvamp i med fugtskader til følge. Ydermere vil fugt i mursten have den indvirkning, at stenen forvitrer, hvilket med tiden vil forårsage, at muren nedbrydes.

Desuden er der også stor sandsynlighed for, at fugerne mellem murstenene ikke kan modstå det store vandtryk, hvilket vil resultere i at de opløses og skylles ud.

Alt dette har vi selvfølgelig fuldstændig styr på hos Mamoba, og det er ikke noget, du som kunde behøver at sætte dig ind i. Du kan have ro i maven, når vi sætter vores professionelle fagfolk på opgaven – de sørger for at levere den rigtige løsning til dig.

Kontakt os for effektiv højtryksspuling til erhverv: +45 70272720

Mamoba har landsdækkende service og tilbyder derfor effektiv og professionel højtryksrens i hele Danmark.

FAQ

Hvad er højttryksspuling?

Højtryksspuling er en betegnelse for en metode, hvor man med vand under højt tryk hurtigt og effektivt kan rengøre større overflader.

Hvad er fordelene ved højttryksspuling for erhverv?

Den helt store fordel ved højttryksspuling er at det er en særdeles hurtig og effektiv måde at rense facader og større overflader på. En anden fordel er at levetiden på den facade, der rengøres, forlænges, hvilket gør at man sparer penge på løbende vedligehold og renovering. Det er desuden en miljøvenlig løsning, fordi der kun benyttes vand og ingen kemikalier.

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

    ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.