Magnetcrawler: Innovativ robot til rengøring af tanke og skibe

Den unikke og innovative magnetcrawler rengør uden stillads, hvilket gør det til en effektiv og rentabel løsning. Skal dine tanke eller skibe renses, så kontakt Mamoba. Store som små opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende!

Teknologisk innovation hos Mamoba

Hos Mamoba gør vi en dyd ud af altid at være førende indenfor vores branche. Det betyder, at vi besidder den seneste viden samt det sidste nye, hvad angår teknologi og udstyr til industrirengøring.

Derfor råder vi hos Mamoba også over noget af det smarteste og mest innovative indenfor industrirengøring, nemlig den såkaldte Magnet Crawler. Også kaldet en Magnetic Crawler, eller en Magnetic Crawler Robot.

Faktisk besidder vi hele seks Magnet Crawlers, som vi kan gøre brug af på én og samme opgave – det gør det muligt for os at løse alle opgaver på kortest mulige tid. 

Med tilføjelsen af Magnet Crawler Robotter til vores arsenal af udstyr til specialiseret industrirengøring, har vi fået mulighed for at udvide vores services og forbedre vores ydelser inden for industriel rengøring med højtryksspuling og water jetting. Dermed har Mamoba kompetencerne og redskaberne til at udføre effektiv tankrens og skibsrengøring. Dette kommer vores kunder til gode, da vi dermed kan tilbyde den samme opgave løst billigere og hurtigere.

Hvad er en magnetcrawler?

En Magnet Crawler er en maskine, eller en robot, om man vil, på omtrent samme størrelse som en almindelig plæneklipper. Det unikke og innovative ved en Magnet Crawler er, at den ved hjælp af ekstremt kraftige magneter kan sidde fast på diverse overflader i eksempelvis stål.

Robotten kan styres i enhver retning fra behørig afstand af en enkelt operatør ved hjælp af en fjernkontrol. Dermed kan vi nu udføre en bred vifte af forskelligartede opgaver, som uden brugen af en Magnet Crawler ville kræve et meget større og mere besværligt set-up. For eksempel kan en Magnet Crawler kravle op og ned ad lodrette vægge og endda sidde fast i lofter, hvor den også kan manøvreres rundt, mens den renser med en vandstråle under højt tryk.

Ingen brug for stillads

Når det kommer til rensning af store siloer, industritanke og lignende, er opsætning af stilladser en stor omkostning i det samlede billede. Derudover tager det lang tid at sætte et stillads op og sikre det, før det egentlige arbejde overhovedet kan påbegyndes. I mange tilfælde vil det også være umuligt at gøre brug af et stillads fx i forbindelse med rengøring af skibsskrog.

Med en Magnetic Crawler robot er der ikke længere behov for stilladser, og dermed er der både en masse tid og penge at spare.

Brugen af en Magnetic Crawler Robot har følgende fordele:

 1. En Magnet Crawler kan let komme til, hvor der er besværligt og/eller farligt for mennesker at befinde sig
 2. En Magnetic Crawler er, alt efter den anvendte robots størrelse og ydeevne samt det givne materiale, i stand til at rense skidt væk og fjerne overfladebeklædninger med stor hastighed
 3. Billigere at bruge end mandskab på stillads udstyret med højtryksspulere 
 4. Der kan bruges langt mindre mandskab til opgaven, da en Magnet Crawler robot kun kræver én operatør
 5. Hurtigere at komme i gang med opgaven, da der ikke skal stilles stillads op til mandskab
 6. Større sikkerhed, da det ikke kræver folk, der skal arbejde på stilladser
 7. Forlænger levetiden på materialet, da en rensning er med til at holde det ved lige

Du kan se en Magnetic Crawler fra vores arsenal i aktion på en opgave i videoerne herunder og få en god fornemmelse af, hvad det er, der gør den så effektiv og ikke mindst prisbillig og derfor populær til specifikke opgaver.

En Magnet Crawler Robot kan bl.a. rengøre:

 • Skibe
 • Stålkonstruktioner
 • Siloer
 • Tanke (tankvogne m.m.)
 • Industrimaskiner
 • Diverse store overflader
 • Køretøjer til industri og erhverv
 • Udstyr til industri
 • Maskineri

Vandtilførslen foregår via slanger, der er fastgjort til robotten, og som fører hen til et UHF-anlæg.

Operatøren kan stå i sikkerhed på afstand og styre Magnet Crawleren og sikre sig, at den gør, hvad den skal og renser de steder, der er nødvendige for den specifikke opgave. Fremgangsmåden øger sikkerheden markant, da operatøren ikke længere fysisk skal flere meter op over jordens overflade på et mere eller mindre skrøbeligt stillads, som det normalt er tilfældet ved rengøring af fx en silo. 

FAQ

Hvad er en Magnetcrawler?
En Magnet Crawler er en maskine, som ved hjælp af kraftige magneter kan sidde fast på overflader i fx stål, hvor den kan fjernstyres, mens den renser overfladen med en stærk vandstråle.

Hvad er fordelen ved en Magnetcrawler?
En Magnetcrawler kan nemt rense på ufremkommelige steder, ligesom den også spares både tid og mandskab.

Kontakt Mamoba for effektiv og professionel rengøring af tanke og skibe med vores magnetic crawler robot.: +45 70272720

Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor alt indenfor tankrensning og professionel skibsrengøring i hele Danmark.

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

  ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.