Effektiv & miljøvenlig skibsrengøring

Med Mamobas flåde af waterjetting maskiner kan vi udføre en hurtig og miljøvenlig rengøring af de fleste skibstyper. Vi er i stand til at fjerne op til 10.000 m2 maling på én dag. Kontakt Mamoba for at få et uforpligtende tilbud. Vi yder landsdækkende service, og vi er Nordeuropas største på afrensning af skibe!

Hos Mamoba har vi mange års erfaring med marine og skibsrengøring. Faktisk har vi løst opgaver indenfor marine og rensning af skibe siden 1999, og har som virksomhed over 20 års erfaring med overfladebehandlinger. Dette er ikke noget, vi har tænkt os at stoppe med foreløbigt, og vi har fortsat flere store marine rensningsopgaver årligt – både i ind- og udland.

Det siger dermed sig selv, at vi er eksperter på området og i dén grad har forstand på, hvad vi laver.

Skibsrengøring med UHP-Waterjetting udstyr

For at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, og for at kunne være så effektive som muligt, har vi hos Mamoba forsynet os med et arsenal af specialudstyr til skibsrengøring med UHP-waterjetting. UHP står for Ultra High Pressure, og er den mest effektive metode til rensning af skibe og marine, der findes i branchen.

I vores maskinpark af specialudstyr, ligger vi inde med to dockmates og to dockboys og desuden 5 pumper med ”pistoler”. Med brug af dette udstyr, er vi i stand til at fjerne helt op til 10.000 m2 maling på én dag.

Denne høje kapacitet siger noget om den overlegne effektivitet af vores udstyr.

Hvad er en Dockmate?

En Dockmate er et rengøringskøretøj med et indbygget UHP-waterjetting system, som er monteret for enden af en robust stang, der kan foldes ud som et teleskop. Dockmate’en kan dermed nå op og arbejde i 32 meters højde, hvilket gør den optimal til marine- og skibsrengøring.

Derudover kan den fjernstyres af en operatør, hvilket giver mulighed for en sikker og nem betjening af Dockmate-maskinen. Og skulle der opstå usikre eller kritiske forhold, vil det registreres af dens indbyggede sensorer og udløse et automatisk stop, hvilket gør Dockmate endnu mere sikker i brug.

Hvad er en Dockboy?

En Dockboy er ligesom en Dockmate, et rengøringskøretøj med et integreret UHP-system – en Dockboy er bare mindre, med en højde på kun 1,26 meter og en rækkevidde på 6,05 meters højde. Derfor er den bedre egnet til rensning af et skibs bund, eller lignende overflader, hvor der indgår rundinger i overfladen. Men er også særdeles velegnet til brug på skibsdæk, bildække, lastdæk og andre flade gulvoverflader.

Kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø i højsædet

Hos Mamoba har vi fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og miljøhensyn fremfor alt, samt at vi lever op til de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i vores branche. Det gør, at vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser. Og vi er derfor certificerede i følgende.

 • ISO 9001 (International standard for kvalitetsledelse)
 • ISO 14001 (international standard for miljøledelse)
 • ISO 45001 (international standard for arbejdsmiljøledelse)

FAQ

Hvordan foregår skibsrengøring?

Skibsrengøring foregår ved brug af specialudstyr såsom en dockmate, eller en dockboy, som er rengøringskøretøjer med indbyggede UHP-waterjetting systemer.

Hvad er fordelen ved skibsrengøring?

Fordelen ved skibsrengøring er at det reducerer skibets tid i havn, har lav miljøbelastning og renser grundigt og effektivt.

15 fordele ved skibsrengøring med UHP-watterjetting maskiner

 1. Effektiv fjernelse af gamle belægninger
 2. Tørrer før der dannes ny rust
 3. Færre urenheder
 4. Reducerer salt
 5. Kun behov for lille mandskab
 6. Intet sandstøv
 7. Efterlader en ensartet overflade
 8. Reducerer skibets tid i havn
 9. Kan udføres i al slags vejr
 10. Støjsvag
 11. Lav miljøbelastning
 12. Filtrering og bortskaffelse af rester fra rensningen
 13. Nem adskillelse af affald og vand
 14. Gør at en ny belægning sidder bedre fast
 15. Ideel til vedligeholdelsesarbejde

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

  ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.