Betondemolition & betonskæring med waterjetting

Betondemolition og skæring i beton med waterjetting er en specialopgave som Mamoba har mange års erfaring i, og vores specialister står altid klar. Vi har markedets bedste priser, Danmarks bedste kvalitet og vi er landsdækkende.

Effektiv betondemolition, betonskæring & vandskæring

Her hos Mamoba sætter vi en ære i at løse enhver specialopgave inden for industri og erhverv. Derfor sørger vi for at holde os ajour på alle fagrelevante områder, både når det drejer sig om teknikker, teknologi og udstyr.

Derfor kan vi hos Mamoba også tilbyde alt indenfor Betondemolition og Betonskæring vha. waterjetting og vandskæring til erhverv.

Skæring i beton kræver specialiseret udstyr, som man skal være trænet i at bruge, og man skal have indsigt i, hvad man har med at gøre. Det har vi hos Mamoba, hvor vores specialister i skæring af beton altid er klar på at rykke ud i hele landet på en hvilken som helst opgave, der involverer skæring af beton.

Hvad er betondemolition og betonskæring?

I langt de fleste byggeprojekter af huse, lejlighedskomplekser, etagebyggerier, broer, dæmninger og andre forskellige konstruktioner, er beton ét af de helt grundlæggende elementer. I bygninger anvendes det til både fundamenter og som elementer til indvendige og udvendige vægge.

At beton bruges i så stor stil til alle former for bygninger, skyldes dets brugbare egenskaber.

Beton er nemlig et materiale, der dels er ganske billigt, yderst holdbart og særdeles hårdt. Kombinationen af alle disse egenskaber gør beton til noget nær det perfekte materiale at bruge til at konstruere bygninger med.

I videoen herover kan du se, hvordan det foregår, når Mamoba er på en betondemolition / vandskæring opgave med vores fjernstyrede robot betondemolise.

CASE: Betondemolition hos DK Beton

Mamoba har over flere omgange udført betondemolition for DK Beton – senest februar 2022. I dette tilfælde ville DK Beton have renset deres betonkanoner, hvor vi med vores waterjetting-udstyr skar og nedbrød betonrester i betonlastbilerne.

Vanskeligt at nedbryde

Netop fordi beton er så hårdt et materiale, er det meget svært at nedbryde – eksempelvis kan man ikke bore i det med en almindelig boremaskine. Man er nødsaget til at gøre brug af en såkaldt betonboremaskine eller en slagboremaskine, som er en speciel konstrueret boremaskine, der med kraftige bor kan trænge igennem den hårde beton.

Det samme gør sig gældende, hvis man vil lave store huller i beton, som også har markant definerede kanter. Det kan være til et hul til en dør, et vindue eller en trappe. Her kan man ikke blot bruge en boremaskine, men er nødt til at tage noget meget kraftigere og mere specialiseret i brug.

Og det er her, vores specialudstyr til betonskæring / vandskæring kommer ind i billedet, det kan nemlig klare enhver form for skæring i beton vha. professionel vandstråleskæring til erhverv og industri. Mamoba har flere års erfaring og ekspertise med vandstråleskæring og betondemolition.

Med betonskæring og vandskæring kan man bl.a.:

  • Fjerne dele af en bygning
  • Lave portåbninger
  • Etablere åbninger til ventilation
  • Lave huller til døre og vinduer i vægge
  • Lave præcise huller til trapper og elevatorer
  • Nedbryde betonelementer

Ring til os for et tilbud +45 70272720

FAQ

Hvad er betondemolition?

Betondemolition er et fagudtryk, der dækker over processen at “skære” i beton vha. vandstråler under højt tryk. Det kaldes også betonskæring eller vandskæring.

Hvad er fordelene ved betondemolition?

Fordelene ved betondemolitioner at det er en hurtig og effektiv metode til fx at fjerne dele af en bygning, lave huller til døre og vinduer i betonelementer m.m.

Billeder fra diverse opgaver med betondemolition og vandskæring til erhverv:

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

    ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.