Sandblæsning – når det skal være effektivt og dybderensende

Mamobas rutinerede eksperter står klar til at rykke ud på opgaver, som kræver sandblæsning, som er en yderst effektiv og tilbundsgående metode, som efterlader overfladen ren og klar til efterbehandling. Mamoba tager sig af små som store opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende!

Kvik og dybtgående rengøring af store overflader med sandblæsning

Vores team af rutinerede og garvede specialister står klar til at rykke ud i hele landet og løse enhver opgave, der kræver sandblæsning af store overflader. 

Mamoba er eksperter i sandblæsning, og er blandt landets førende udbydere af grundig og virkningsfuld rensning samt klargøring til efterbehandling af store flader ved hjælp af sandblæsning til erhverv.

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode til at rense overflader af enhver art fri for skidt, snavs, rust, alger og gammel maling. Det overordnede formål med sandblæsning er at rense i bund og gøre overfladen klar til at blive gjort pæn og ren igen. Enten med maling eller efterbehandling med et andet materiale. Det kan være brandsikrede overfladebehandlingsmaterialer eller særligt slidstærke materialer såsom epoxy og akryl.

Sandblæsning foregår ved hjælp af en håndholdt blæsekanon, som via trykluft blæser luft og sand ud med meget høj hastighed. Metoden flår hurtigt og effektivt skidt, mos, alger, rust og andet skidt af en hvilken som helst overflade. Det er en yderst effektiv og tilbundsgående metode, som efterlader overfladen ren, ru og klar til efterbehandling.

Vigtigt med kendskab til materialet

Da sandblæsning er en forholdsvis hårdhændet behandling, bruges den ofte, når der virkelig skal renses i dybden, fx på en bygningsfacade i mursten, der efterfølgende skal pudses op. Her vil en behandling med sandblæsning som regel give de bedste forudsætninger for, at det nye puds vil hænge så godt fast som muligt på den ru og sandblæste overflade. 

Her giver en sandblæsning således rigtig god mening, og metoden vil i de fleste tilfælde være det optimale valg. Der er dog mange overvejelser at tage med i beslutningen om, hvorvidt man skal gøre brug af sandblæsning. Det afhænger af hårdheden på den overflade, der skal behandles, samt alderen på materialet og hvor udsat det er for vind og vejr, Alt dette skal vurderes inden der tages en endelig beslutning om sandblæsning, og her står vi hos Mamoba selvfølgelig klar med rådgivning.

I bund og grund foretager man en sandblæsning med det formål at efterbehandle og forbedre den pågældende overflade.

Hvorfor vælge Mamoba til at stå for jeres sandblæsning?

Mamoba foretager afrensning ved hjælp af sandblæsning for erhverv og industri i hele Danmark. Vi har et kompetent og velkvalificeret hold af rutinerede fagfolk med mange års erfaring med sandblæsning. De besidder den nødvendige viden til at vurdere, hvilken slags sandblæsning, der passer til den opgave, du vil have udført. 

Ligeledes kan de vurdere, om sandblæsning i det hele taget er den løsning, der bør gøres brug af til den pågældende opgave, eller om det eventuelt vil være mere optimalt at gøre brug af eksempelvis højtryksspuling med vand

Sandblæsning kan bl.a. bruges til rensning og klargøring til efterbehandling af:

  • Siloer
  • Tanke, lagertanke m.m.
  • Skibe, skibsskrog og andet maritimt materiel
  • Industrimaskiner
  • Køretøjer til industri og erhverv
  • Udstyr til industri
  • Facader og overflader

Mamoba er sandblæsningseksperter med flere års erfaring og ekspertviden indenfor sandblæsning af facade, sandblæsning af jern og sandblæsning af metal.

Vi dækker hele Danmark.

Kontakt os i dag på: +45 70272720

Relaterede ydelser:

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

    ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.