Waterjetting: Giftfri rengøring med vand under højt tryk

Hvis en industriel overflade skal rengøres effektivt og miljøvenligt, så er waterjetting 100% løsningen. Mamoba har mange års erfaring med waterjetting af et væld af forskellige overflader med flere forskellige metoder. Små som store opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende!

Waterjetting er en effektiv og miljøvenlig rengøringsmetode

Waterjetting er rensning med vand under meget højt tryk. Waterjetting kaldes også High Pressure Waterjetting, eller UHP-Waterjetting, hvor UHP står for Ultra High Pressure. Oversat til dansk betyder det: ultra højt tryk. På dansk kaldes denne rengøringsmetode også ofte for højtryksspuling.

Vandtrykket i waterjetting har et tryk på op til 3000 bar, hvilket er grunden til, at det er så effektivt. Trykket i vandstrålen så at sige ”skyder” eller ”skræller” skidtet af den pågældende overflade.

Nærmest uanset hvilken overflade det drejer sig om, hvad enten det er beton, stål og aluminium, kan rengøring med waterjetting få overfladen til at fremstå ren, pæn og skinnende ny igen, da genstridigt skidt og snavs renses bort. Desuden kan Waterjetting bruges til at fjerne forskellige former for overfladebehandlingsmaterialer såsom maling og yderst slidstærke materialer epoxy.

Fordele ved waterjetting

Der er mange fordele ved at vælge High Pressure Waterjetting som rengøringsmetode til store overflader på bygningsfacader. De mest åbenlyse fordele, vi kan nævne, er, hvor effektivt og hurtig en metode det er, da rengøring med waterjetting fjerner skidt og snavs, der sætter sig på facadens ydre på en utrolig dybdevirkende måde. Her er der nemlig ikke andre rengøringsmetoder, der kan måle sig.

En anden fordel er, at det er en miljøvenlig rengøringsmetode, da der ikke anvendes nogen former for giftige materialer. Der gøres ene og alene brug af vand.

Rengøring ved hjælp af waterjetting har følgende fordele:

  • Rengør effektivt
  • Rengør hurtigt
  • Synlige resultater med det samme
  • Miljøvenligt
  • Billigt – gør ikke brug af dyre slibematerialer

Hvad kan man bruge waterjetting til?

Waterjetting kan bruges til rensning og rengøring af overflader i mange forskellige slags materialer. 

Som oftest bruges det til rensning af store overflader, såsom bygningsfacader, siloer, tanke, industrimaskiner med videre, og til disse formål er metoden særdeles brugbar. Waterjetting formår nemlig på en yderst effektiv måde at fjerne ikke bare snavs, skidt, mudder, alger og skimmelsvampe, der har ophobet sig på en given overflade gennem længere tid. Typisk benyttes UHP til tanke og på skibe, da der her er brug for større tryk.

Metoden klarer også ophobning af fx rust, maling og forskellige former for materialer, der bruges til overfladebehandlinger. Det kan eksempelvis være epoxy, akryl og diverse brandbeskyttende produkter, som er yderst besværlige og tidskrævende at få fjernet fra diverse overflader ved brug af andre metoder end waterjetting.

Derfor skal du vælge Mamoba

Hos Mamoba er vi eksperter i rengøring med waterjetting og har mange års erfaring i alle de forskellige muligheder, der er til rengøring med High Pressure Water Jetting. Vi lægger desuden altid stor vægt på at levere løsninger, som er sikre og miljøvenlige, og som vores kunder bliver glade og tilfredse med.

Kontakt os for rens af facaden med professionel waterjetting på: +45 70272720

Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor vores effektive high pressure waterjetting i hele Danmark.

Bliv kontaktet ⇒ Vi er altid klar med et godt tilbud!

    ….eller ring på 70 27 27 20 for at tale direkte med en ekspert med det samme.